Preskočiť na hlavné menu


Hlavná stránkaok magazín Recepty Prosciutto so žltým melónom, mozzarellou di Bufala

Prosciutto so žltým melónom, mozzarellou di Bufala

Kategória: Tipy pre vás

Pridané: 30. 12. 2013

Autor: mkr

Dozdobené balzamikovou redukciou, čerstvou bazalkou a cherry rajčinami

Obtiažnosť receptu: 3 / 5 Nápoveda

Ingrediencie:
Prosciutto 520 g
Mozzarella 600 g
Ružové korenie 10 g
Soľ 20 g
Bazalka 40 g
Cherry rajčiny 150 g
Balzamikový ocot 0,65 l
Cukor 180 g

Prosciutto nakrájame na tenké plátky, mozzarellu prepolíme prstami na polovicu, cherry paradajky umyjeme, prekrojíme, melón nakrájame na mesiačiky (zbavíme jadier), ružové korenie nadrvíme celé v mažiari. Balzamikový ocot spojíme s cukrom, necháme zredukovať varením, necháme vychladnúť. Všetko použijeme pri servírovaní podľa fantázie, dekorujeme čerstvými lístkami bazalky, cherry rajčinami a balzamikovou redukciou.

Fotogaléria

Facebook

Twitter

Späť na zoznam

  • Poslať odkaz známemu




0850 166 5100850 166 556