Preskočiť na hlavné menu


Hlavná stránkaok magazín Recepty Restované čerstvé slivky na červenom víne

Restované čerstvé slivky na červenom víne

Kategória: Dezerty

Pridané: 14. 11. 2014

Autor: pet

Restované čerstvé slivky na červenom víne so škoricou, podávané s vanilkovou zmrzlinou

Obtiažnosť receptu: 5 / 5 Nápoveda

POSTUP

Na panvici roztopíme cukor na karamel. Pridáme do neho čerstvé slivky a podlejeme ho červeným vínom. Zmes vyvaríme na sirupovitú konzistenciu a zahustíme maslom. Dezert podávame v hlbokom tanieri s kopčekom vanilkovej zmrzliny. Môžeme ho posypať škoricou a dozdobiť mätou.

INGREDIENCIE (4 PORCIE)

Čerstvé slivky (8 ks), kryštálový cukor (100 g), červené víno (3 dcl), maslo (55 g), mletá škorica (1 g), vanilková zmrzlina (200g).

Facebook

Twitter

Späť na zoznam

  • Poslať odkaz známemu




0850 166 5100850 166 556